Installer programvaren på nytt på en Mac

Før du installerer programvaren på nytt, anbefaler vi å ta en sikkerhetskopi av filene user.ini (fil for valg/innstillinger) og notes.user.xml (fil for notater og etiketter – brukeren er Stars-ID-en din) fra programvaren vår, siden de kan bli fjernet når du avinstallerer.

Slik finner du notatene dine:

1. Åpne Finder.
  2. Åpne menylinjen øverst og klikk på .
  3. Velg Gå til mappe.
  4. Kopier og lim inn filbanen under og klikk på -knappen:

~/Library/Application Support/

5. Rull ned og klikk på mappen til programvaren vår, som inneholder notatfilen.

Slik finner du filen user.ini:

1. Åpne Finder.
  2. Åpne menylinjen øverst og klikk på .
  3. Velg Gå til mappe.
  4. Kopier og lim inn filbanen under og klikk på -knappen:

~/Library/Preferences/

5. Den lagres som com.pokerstars.user.ini (eller com.pokerstars.xx.user.ini for lokalt lisensierte klienter)

Når du har kopiert filene, må du:

1. Avinstallere programvaren ved å dra den til søppelkurven.
  2. Gå til nettstedet vårt og laste ned .zip-filen igjen fra nedlastingsdelen.
  3. Installere programvaren ved å dobbeltklikkepakkefilen, og deretter kjøre programvaren.

Husk å gjenopprette de lagrede filene når programvaren er reinstallert.

Slik gjenoppretter du notatene dine:

1. Gå til Hjelp-menyen.
  2. Gå tilbake til Åpne mappen med mine innstillinger.
  3. Lukk programvaren vår og kopier filen tilbake til mappen. Godta hvis du blir spurt om du vil overskrive filer.

Slik gjenoppretter du innstillingene dine:

1. Åpne Finder.
  2. Åpne menylinjen øverst og klikk på .
  3. Velg Gå til mappe.
  4. Kopier og lim inn filbanen under og klikk på -knappen, og lim deretter inn filen user.ini i den mappen:

~/Library/Preferences/