Opprette en ny Stars-konto via mobilappen

Hvis du allerede har en Stars-konto, må du fortsette å spille via vår mobilapp, ettersom det å ha flere kontoer er et brudd på våre tjenestevilkår. Følger du ikke vilkårene vil det resultere i stenging av kontoen, og det kan også lede til at du mister retten til å spille på siden vår.

Hvis du allerede har en konto, men ikke husker innloggingsinformasjonen din, vennligst åpne appen, velg Glemt passordet og følg instruksjonene.

Hvis du er sikker på at du ikke har en Stars-konto, kan du opprette en via mobilappen:

1. Åpne appen
  2. Når du skal logge inn, velg Bli med nå.

Du vil da bli sendt videre til siden hvor du kan opprette konto:

• Trinn 1: Velg ditt bostedsland.
  • Trinn 2: Skriv inn e-postadressen din.
  • Trinn 3: Velg Stars ID. Stars-ID-en din må bestå av minst fire tegn. Tenk godt etter når du velger Stars-ID, siden den ikke kan endres og er synlig for andre spillere.
  • Trinn 4: Velg et passord.