Oppdatere Android-operativsystemet

Følg fremgangsmåten under for å oppdatere Android-operativsystemet (vi anbefaler at du tar sikkerhetskopi av data som kontakter og bilder. Oppdateringen av programvaren bør ikke ha innvirkning på dine personlige data, men det finnes ingen garanti):

1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Om enheten (hvis du ikke finner den, så trykk på System).
  3. Velg Systemoppdatering.
  4. Trykk på Se etter oppdateringer.

Instruksjonene om hvordan du finner oppdateringer og/eller navnene til alternativene du må trykke på, kan variere fra enhet til enhet, bør minne om det vi har skissert her. Hvis du ikke finner alternativer for å oppdatere på enheten din, anbefaler vi at du kontakter enhetens produsent for å få nøyaktige instruksjoner.

I enkelte tilfeller kan produsenten av telefonen gjøre en oppdatering, og da sender telefonselskapet den til alle telefoner av den typen. For å få tak i denne typen oppdatering, trenger du bare å vente til du ser varselet på telefonen din. Følg deretter instruksjonene. For å finne ut om det er planlagt en oppdatering for telefonen din, kan du sjekke nettstedet til produsenten eller kanskje telefonselskapets nettsted. Hvis du for eksempel har en Samsung-enhet, kan du bruke Smart Switch-programmet fra Samsungs nettsted til å se etter og installere oppdateringer.

Enheten din kan kreve en Wi-Fi-tilkobling for å søke etter oppdateringer, og det anbefales å laste ned oppdateringer via Wi-Fi siden filstørrelsen kan være stor.