Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Mobilappen kjører ikke etter nedlasting

Hvis installasjonsfilen til appen vår lastes ned, men ikke installeres, kan det være at nettleseren laster den ned med feil filendelse (.apk).

I så fall kan du prøve å laste ned installasjonsfilen med en annen nettleser enn du bruker til vanlig.

Det følgende er eksempler på anbefalte nettlesere til Android:

  • Den innebygde nettleseren i Android
  • Chrome
  • Firefox
  • Opera

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler