Forbindelsesproblemer med iOS-mobilappen

Ved å følge disse enkle trinnene, skal du kunne gjenopprette tilkoblingen til programvaren vår på iOS-enheten din.

Internettforbindelse

Det virker kanskje åpenlyst, men la oss starte med internettforbindelsen din. Sjekk om du er tilkoblet via WIFI eller mobildatanettverk. Du skal kunne se ikonene på toppen av skjermen din.

Start på nytt:

Neste trinn er å starte iOS-enheten din på nytt ved å skru den av og på igjen.

Se etter oppdateringer

Dersom problemene med forbindelsen vedvarer etter å startet enheten på nytt, må du sjekke at du bruker den siste versjonen av appen vår ved å gå til:

1. Mer
  2. Innstillinger og verktøy
  3. Informasjon og oppdateringer
  4. Se etter oppdateringer:
Installer på nytt

Hvis problemet ikke løses etter oppdateringen, prøv å installer appen på nytt. Først må du fjerne appen ved å slette den fra enheten din. Last den deretter ned fra App Store og installer.

Kontakt oss

Hvis problemet fortsetter, send oss følgende informasjon via Kontakt kundeservice-skjemaet, så skal vi se hva vi kan gjøre.

• Feilmelding
  • iPhone-/iPad-modell
  • iOS-versjon

Slik finner du en lenke til skjemaet:

Mobil

Trykk på Meny (Android) eller Mer (iOS) og deretter: