Forbindelsesproblemer med iOS-mobilappen

Følg fremgangsmåten under for å løse forbindelsesproblemer med iOS-enheten din:

Internettforbindelse

Sjekk ikonet for mobildata øverst på skjermen for å se om du har internettforbindelse. Merk at din iPhone/iPad vil vise Wi-Fi-ikonet eller et av ikonene for mobile datanettverk dersom enheten din har en aktiv nettverksforbindelse. Hvis du bruker Wi-Fi, ser du ikke mobildataikonet før du skrur av Wi-Fi.

Start på nytt:

Neste trinn er å restarte iOS-enheten din ved å skru den av og på igjen.

Se etter oppdateringer

Dersom problemene med forbindelsen vedvarer etter å ha restartet enheten, sjekk at du bruker den siste versjonen av appen. For å gjøre dette:

1. Gå til delen Søk.
  2. Velg Innstillinger og verktøy.
  3. Trykk på Info og oppdateringer.
  4. Velg Søk etter oppdateringer'

Hvis oppdatering ikke løser problemet, anbefaler vi at du installer appen på nytt. For å reinstallere appen på mobilen må du først fjerne den allerede installerte appen fra enheten din.

1. Trykk på og hold nede appikonet på startskjermen inntil ikonene begynner å skjelve.
  2. Trykk på X i hjørnet av ikonet.
  3. Trykk på Slett for å fjerne appen og alle tilhørende data fra iPhone/iPad.
  4. Trykk på Hjem-knappen for å låse ikonene igjen.
  5. Last ned og installer appen vår fra App Store.
Kontakt oss

Hvis problemet vedvarer kan du sende oss en e-post med følgende informasjon:

• Feilmelding
  • iPhone-/iPad-modell
  • iOS-versjon

Du kan kontakte oss via skjemaet for å kontakte kundeservice. Slik finner du en lenke til skjemaet: