Endre kontoopplysninger i mobilappen

Dessverre er det enkelte kontohandlinger du ikke kan utføre i mobilappen, blant annet:

• Laste opp bilder
  • Oppdatere e-postadressen
  • Bytte passord
  • Endre telefonnumre

Du kan oppdatere kontoopplysningene dine på datamaskin ved å logge på kontoen din, gå til lobbyskjermen og velge Innstillinger og Kontodetaljer.

Hvis du går til nettstedet vårt i en nettleser, kan du også logge på og administrere enkelte innstillinger for Stars-kontoen.

Hvis du vil oppdatere adressen din og ikke har mulighet til å logge på fra en datamaskin for øyeblikket, kan du kontakte oss via Kontakt kundeservice-skjemaet. Du finner en kobling til skjemaet under Kontakt oss på nettstedet. Hvis du oppgir den fullstendige adressen din, oppdaterer vi gjerne kontoen for deg.