Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Søke etter spillere og turneringer i mobilappen

Søkealternativet gir deg muligheten til å søke etter enten spillere som for øyeblikket sitter ved bordene, eller etter spesifikke turneringer basert på deres unike turneringsnummer eller navn.

Slik finner du søkefunksjonene:

  1. Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS).
  2. Trykk på Søk på startskjermen i mobilappen.

I tillegg inneholder søkedelen i appen en Registrert i turneringer-knapp der du finner en oversikt over turneringer der kontoen din er registrert.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler