Mobilappikonet vises ikke (iOS-enheter)

Hvis du ikke ser mobilappikonet, kan det være at appen ligger i en mappe eller på en annen skjerm.

Fra startskjermen kan du prøve å sveipe til venstre. Hvis det finnes apper som ikke får plass på startskjermen, blir de lagt på andre skjermer.

I tillegg kan du sjekke grupper ved å dobbelttrykke på dem. Da åpner de seg, og du kan se hvilke apper de inneholder.

Hvis ikke kan det hende appen er skjult på grunn av Begrensninger-innstillingen under innstillingene:

1. Innstillinger
  2. Generelt
  3. Begrensninger
  4. I delen Tillatt innhold: trykker du på Apper og velger Tillat alle apper

Når du går tilbake til startskjermen, bør du se mobilappikonet vårt.