Sende loggfiler fra mobil

Hvis du har problemer med appen vår eller Stars-kontoen din, anbefaler vi at du sender oss loggfilene fra appen. Vi kan da undersøke loggfilene og se etter feilmeldinger eller indikatorer på hva som forårsaker feilen, og gi deg hjelpen du trenger.

Først må du laste ned appen på mobilenheten din og logge på. Deretter trykker du på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS) og velger:

1. Innstillinger og verktøy
  2. Kundeservice
  3. Send loggfiler til kundeservice

Da sendes automatisk filene til oss. Det er viktig at du sender oss filene så fort som mulig siden de bare lagres på enheten din i én dag.