Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Lydproblemer i mobilappen

Hvis du har problemer med lyden, bør du sjekke om lyden er skrudd på i mobilappen:

  1. Trykk på Mer (iOS) eller Meny (Android).
  2. Velg Innstillinger og verktøy.
  3. Trykk på Bordinnstillinger.
  4. Sjekk om alternativet for Lyd er aktivert.

Da bør lyden bli normal mens du spiller. I motsatt fall kan du prøve å restarte mobilenheten.

Hvis du fremdeles ikke hører lyd fra appen, bør du prøve dette:

  • Lukk andre apper som kjører i bakgrunnen.
  • Koble fra hodetelefoner.

Hvis problemet vedvarer, ber vi deg sende oss en e-post med følgende informasjon:

  • Hører du lyd i andre apper?
  • Hvilken modell er enheten din?

Send oss også gjerne loggfilene til programmet:

  1. Last inn mobilappen og logg på.
  2. Trykk på Mer (iOS) eller Meny (Android).
  3. Velg Innstillinger og verktøy.
  4. Trykk deretter på Kundeservice.
  5. Velg Send loggfiler til kundeservice.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler