Enheter som støtter mobilappen

For å få tilgang til alt innholdet i mobilappen vår må du bruke minst Android 4.4.2. Minste nødvendige skjermoppløsning er 800x480.

Slik ser du hvilket operativsystem som er installert på Android-enheten din:

1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på Om telefon.

Vi har også en iOS-versjon som er laget for iOS 9 eller nyere.

Slik ser du hvilket operativsystem som er installert på Apple-enheten din:

1. Trykk på Innstillinger på startskjermen.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Gå til Om.

Her ser du iOS-versjonen.

Hvis du må oppdatere iOS-enheten din:

1. Trykk på Generelt.
  2. Gå til Programvareoppdatering.

Alternativt kan du koble enheten til datamaskinen din og oppdatere via iTunes.

Hvis du er usikker på hva slags Apple-enhet du har, kan du også sjekke det offisielle Apple-nettstedet.

Instruksjonene for hvordan du finner en enhets operativsystem kan variere fra enhet til enhet, men bør minne om det vi har skissert her. Hvis du ikke finner disse opplysningene på enheten din, anbefaler vi at du kontakter enhetens produsent for å få nøyaktige instruksjoner.