Forskjellen på Stars-konto og Stars-ID

Vi kaller spillerkontoen din hos oss for Stars-konto. Hver spiller har bare én Stars-konto med én tilhørende Stars-ID (tidligere kalt brukernavn), som kan brukes på alle våre merkevarer og plattformer som er tilgjengelige i ditt område.

Fordelene med å ha bare én Stars-konto er blant annet:

• Du trenger bare å huske én Stars-ID og ett passord for å få tilgang til våre produkter og merkevarer som er tilgjengelige i din region.
  • Du vil ha én lommebok og én saldo. Slik er det mye enklere å få oversikt over innskudds- og uttaksmåter samt selvpålagte begrensninger og restriksjoner.
  • Universale kontoinnstillinger betyr at dersom du trenger å endre adressen på kontoen din eller legge til en Stars PIN eller sikkerhetstoken, vil du kun måtte gjøre dette én gang.
  • Det er lettere å få tilgang til kundeservice-funksjoner.

De fleste e-postene du mottar angående kontoen din, kommer fra e-postadresser tilhørende en Stars-konto, så sjekk at e-postfiltrene dine er konfigurert til å godta meldinger fra starsaccount-domenet.