Oppdatere navnet på en Stars-konto

Du kan oppdatere navnet ditt ved å laste opp en kopi av en offentlig utstedt ID via programvaren på følgende måte:

1. Logg inn på Stars-kontoen din via programvaren vår.
  2. Gå til Hjelp > Åpne kontakt kundeservice-skjema.
  3. I dialogen som følger, velger du Kontosikkerhet og verifisering og underkategorien Last opp dokumenter.
  4. Finn dokumentet på datamaskinen din og last det opp.
  5. Sjekk at du har skrevet Change of Name i emnefeltet, og skriv årsaken til at du ønsker navneendringen, i meldingsfeltet.

Hvis du har byttet navn på grunn av ekteskapinngåelse eller skilsmisse, må du også sende oss bryllups-/skilsmisseattesten eller andre juridiske dokumenter som viser ditt fødenavn og nåværende navn.

Hvis du ikke får logget inn på Stars-kontoen, kan du skanne eller ta bilde av nødvendige dokumenter og sende disse til oss på security@starsaccount.com.