Kan ikke koble til på Windows: Feil -2/67 og -2/87

Feilmeldingen du mottar, indikerer at en brannmur blokkerer programvarens tilgang til internett.

Du kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten:

• Start datamaskinen på nytt, og skru av og på nettverksutstyr du bruker (dvs. modem, ruter osv.).
  • Når datamaskinen er startet på nytt, sjekker du om internettforbindelsen fungerer, og deretter åpner du programmet på nytt.

Hvis det mislykkes, så ...

Konfigurer brannmuren din. Prosessen blir noe sånt som dette, men plasseringen varierer fra brannmur til brannmur:

1. Åpne brannmuren (dobbeltklikk på brannmurikonet ved klokken i Windows, eller finn den i Start-menyen).
  2. Klikk på Programmer-fanen (eller finn programlisten i brannmurens kontrollpanel).
  3. Det finnes mange elementer i programlisten:

PokerStars

Detaljer
  • PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (kun .NET)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Full Tilt

Details
  • FullTilt.exe
  • FullTiltUpdate.exe
  • FullTiltOnlineUpdate.exe
  • FullTiltCommunicate.exe
  • FullTiltBr.exe
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

For hver av disse endrer du tillatelsene til Tillat alle eller tilsvarende for ubegrenset tilgang. Lukk brannmuren og restart datamaskinen.

Hvis du har problemer med tilgang til nettstedet også etter å ha gjort disse endringene, ber vi deg kontakte oss og oppgi navnet til og versjonen av sikkerhetsprogramvaren du kjører.

I tillegg ber vi deg sende oss følgende informasjon på e-post:

• Tilkoblingstype (dvs. Dial-Up, Cable, DSL, Satellite osv.)
  • ISP (Internet Service Provider) (navnet til internettleverandøren din)
  • Loggfiler

Under ser du hvordan du finner disse filene manuelt på datamaskinen din:

For Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10:

Detaljer
  1. Trykk på Windows-tasten + R (samtidig).
  2. Skriv eller kopier og lim inn det følgende i området som oppgis, og klikk på Enter:

%USERPROFILE%\AppData\Local

3. Finn og åpne mappen som tilhører programvaren vår.
  4. Finn alle filer som slutter med log.0 eller .log.1.
  5. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang.
  6. Send en e-post til kundeservice med loggfilene vedlagt.

For Windows XP:

Detaljer
  1. Dobbeltklikk på Min datamaskin på skrivebordet ditt eller i Start-menyen.
  2. Dobbeltklikk på C: for å se harddisken.
  3. Dobbeltklikk på Programfiler.
  4. Bla ned og dobbeltklikk på mappen til programvaren vår.
  5. Finn alle filer som slutter med log.0 eller .log.1.
  6. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang.
  7. Send en e-post til kundeservice med loggfilene vedlagt.