Kan ikke koble til på Windows: Feil -2/67 og -2/87

Feilmeldingen du mottar, indikerer at en brannmur blokkerer programvarens tilgang til internett.

Du kan løse problemet ved å følge trinnene nedenfor:

• Start datamaskinen på nytt, og skru av og på nettverksutstyr du bruker (f.eks. modem, ruter osv.).
  • Når datamaskinen er startet på nytt, sjekker du at internettforbindelsen din fungerer, og deretter åpner du programmet på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet må du konfigurere brannmuren.

I tillegg ber vi deg sende oss følgende informasjon:

• Tilkoblingstype (eksempelvis fiber, DSL, satellitt osv.).
  • ISP (internettleverandør, navnet på selskapet som leverer internettjenesten)
  • Loggfiler fra programvaren.