Klarer ikke koble til: Feil 2/89

Feilen 2/89 indikerer at problemet er relatert til en proxy-server som brukes når man skal inn på programvaren. Dette kan løses ved å deaktivere proxy-innstillingene, som instruert nedenfor:

1. Trykk inn tastene Win + R samtidig, og skriv deretter inetcpl.cpl og trykk på OK
  2. Velg fanen Tilkobling
  3. Velg LAN-innstillinger
  4. Fjern avkryssingen for Bruk en proxy for din LAN ...

Du finner også detaljerte instruksjoner om hvordan du skrur av disse innstillingene, på EnigmaSoft-nettstedet.

Hvis problemet fortsatt vedvarer etter at du har fullført alle trinnene, ber vi deg sende oss en oppdatert kopi av loggfilene dine.