Kan ikke koble til og får feilmelding 2/89

Feilen 2/89 indikerer at problemet er relatert til proxy-innstillingene som brukes når man skal inn på programvaren. Dette kan løses ved å slå av proxy-innstillingene som beskrevet nedenfor:

1. Trykk inn tastene Win + R samtidig, og skriv deretter inetcpl.cpl og trykk på OK.
  2. Klikk på Tilkoblinger-fanen.
  3. Klikk på Innstillinger for LAN.
  4. Fjern avkryssingen for Bruk en proxy for din LAN ...

Du finner også detaljerte instruksjoner om hvordan du skrur av disse innstillingene, på EnigmaSoft-nettstedet.

Hvis problemet vedvarer etter at du har gått gjennom disse trinnene, ber vi deg sende oss en oppdatert kopi av loggfilene dine.