Kan ikke koble til på Windows: Feil -3/0, -6/0 og -2/99

Hvis du får en av disse feilkodene, kan det ha oppstått et problem med oppdateringskomponenten i programmet.

Du kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Start datamaskinen på nytt, og skru av og på nettverksutstyr du bruker (dvs. modem, ruter osv.).
  2. Når datamaskinen er restartet, sjekker du at du har internettforbindelse.

Hvis problemet vedvarer, kan du sende oss loggfilene fra programvaren vår.