Kan ikke koble til på Windows: Feil -3/0, -6/0 og -2/99

Hvis du ser en av disse feilmeldingene, kan det ha oppstått et problem med oppdateringskomponenten i programmet.

Følg trinnene nedenfor for å løse problemet:

1. Start datamaskinen på nytt, og skru av og på nettverksutstyr du bruker (dvs. modem, ruter osv.).
  2. Når datamaskinen er startet på nytt, sjekker du at internettforbindelsen din fungerer

Hvis problemet vedvarer, kan du sende oss loggfilene fra programvaren vår.