Sende dokumenter uten skanner

Hvis du ikke har skanner, er følgende alternativer likevel tilgjengelige for deg:

• Du kan ta et tydelig bilde av dokumentene dine med mobilkamera, digitalkamera eller webkamera.
  • Du kan bruke en skanner på et bibliotek, hos et trykkeri eller på en internettkafé.

Vi godtar PDF-filer og JPEG-bildefiler. Når det gjelder større filer, må du bruke komprimeringsprogramvare som Winzip for å redusere filstørrelsen.

Når du har lagret bildene, kan du sende dem til oss ved å velge Kontakt oss på høyre side av skjermen (hvis du er på datamaskin) eller ved å rulle ned (hvis du er på mobil).

Der skriver du inn e-postadresse og språk og velger kategorien Kontosikkerhet og bekreftelse og underkategorien Last opp dokumenter. Deretter trykker du på LEGG VED ET DOKUMENT for å legge ved bilder i meldingen.

Forsikre deg om at bildets oppløsning er god nok, slik at opplysningene dine er godt leselige. Hvert bilde må vise det aktuelle dokumentet i sin helhet uten at det beskjæres.