Lydproblemer på Windows eller Mac

Det første du bør sjekke hvis du ikke har lyd, er om alternativet for lyd er aktivert. Åpne programvaren. I menylinjen klikker du på:

1. Innstillinger
  2. Globalt
  3. Lyd

Sjekk at det er krysset av for Aktiver lydeffekter.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende fremgangsmåter, avhengig av hvilket operativsystem du bruker:

Windows

Sjekk at Lydmikseren i Windows ikke er satt til Demp i programvaren vår. Slik gjør du dette:

1. Åpne et bord i programvaren vår.
  2. Høyreklikk på volumkontrollen nederst til høyre på skrivebordet.
  3. Velg Åpne lydmikser.

Du bør se en volumkontroll for programvaren vår. Hvis den er dempet, skrur du opp lyden.

Mac

Sjekk at volumet ikke er dempet på Macen. Hvis du ikke har volumkontrollen i menylinjen, kan du følge disse trinnene:

1. Gå til Systemvalg.
  2. Velg Lyd.
  3. Sjekk at det er krysset av for Vis volumkontroll i menylinjen.