RSA-sikkerhetsbrikke – engangspassord

Arket med engangspassord er en backup for RSA-sikkerhetsbrikken. Hvis du mister RSA-sikkerhetsbrikken, kan du bruke et passord fra arket med engangspassord for å logge på.

Hvert ark med engangspassord inneholder 25 engangspassord. Du trenger bare å bruke ett av engangspassordene hvis du mister RSA-sikkerhetsbrikken – vi håper og forventer at du mister RSA-sikkerhetsbrikken færre enn 25 ganger i løpet av brikkens levetid.

Du kan bestille et ekstra ark med engangspassord i belønningsbutikken.

Hvis du har mistet både RSA-sikkerhetsbrikken og engangspassordene, må du kontakte oss.

Slik finner du skjemaet for å kontakte kundeservice: