Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Forfalskning eller phishing i e-poster

Vi vil aldri spørre deg om passordinformasjon. Den eneste plassen du bør skrive inn passordet ditt, er når du logger deg inn på programvaren vår.

Hvis du har den minste tvil om denne e-posten er ekte, send den til oss, så skal vi bekrefte om e-posten er ekte eller ikke.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler