Maks mengde lekepenger

Det finnes ingen grense for hvor mye lekepenger man kan ha på kontoen. Du kan når som helst se lekepengesaldoen din på nettstedet, på programvaren til datamaskin eller i mobilappen ved å følge fremgangsmåten under.

Nettsted

1. Logg på og velg Konto.
  2. Velg Kasse.
  3. Velg Lekepenger.

Programvare på datamaskin

Avhengig av hvilken lobby du har valgt, har du to måter å se lekepengesaldoen på:

• Hvis du er i lobbyen for ekte penger, går du til kassen og velger fanen Oppsummering, så ser du saldoen i delen Lekepenger.
  • Hvis du er i lobbyen for lekepenger:
    1. Gå til kassen som forklart over.
    2. Alternativt kan du se lekepengesaldoen din under Kasse-knappen i hovedlobbyen, nærmere bestemt i feltet som er merket med et øyesymbol.

Mobilapp

Avhengig av hvilken lobby du har valgt, har du to måter å se lekepengesaldoen på:

• Hvis du er i lobbyen for ekte penger, går du til kassen og velger Saldoer, så ser du antall sjetonger i delen Lekepenger.
  • Hvis du er i lobbyen for lekepenger:
    1. Gå til kassen som forklart over.
    2. Alternativt kan du se lekepengesaldoen ved bunnen av startskjermen.