Sende forespørsel om gjennomgang av spillhistorikk i programvaren

Du finner innskudds-, uttaks-, overførings- og spillhistorikken din i programvaren vår. Du kan sende en forespørsel om disse opplysningene via PC-programvaren vår ved å velge det følgende fra hovedlobbyen:

• Verktøy
  • Historikk og statistikk
  • Gjennomgang av spillhistorikk

Hvis du bruker en mobilenhet:

• Meny (Android) / Mer (iOS)
  • Innstillinger og verktøy
  • Forespørsler
  • Gjennomgang av spillhistorikk

Eller, hvis du bruker nettappen:

• Konto
  • Historikk
  • Spillhistorikk

Der velger du et datointervall og et passord for filen. Du kan velge passord fritt. Vi anbefaler imidlertid at du ikke bruker samme passord som på Stars-kontoen din. Hvis du vil se informasjon om StarsCoin / belønningspoeng, så sjekk at det er krysset av i riktig boks.

Nå velger du filformat (Excel (97-2003), HTML eller tekstfil) og klikker på Send. Du må oppgi passordet til Stars-kontoen for å bekrefte forespørselen, så sender vi en e-post med videre instruksjoner til adressen du har registrert.

Hvis filen ikke åpnes når du har mottatt den, har du et gammelt komprimeringsprogram som ikke støtter filen med gjennomgangen. For å løse problemet må du oppgradere komprimeringsprogramvaren. Vi anbefaler å bruke WinZip 11 eller nyere (velg «Last ned» og deretter «Få WinZip gratis») eller 7-zip for å åpne filen.