Innskudd og uttak: Kundeservice

Vi tilbyr kundeservice døgnet rundt hele uka via skjemaet for å kontakte kundeservice.

Du finner en kobling til skjemaet på følgende måte:

• Nettsted: Klikk på Hjelp og kundeservice. Under Kontakt kundeservice velger du Kontakt oss.
  • På datamaskin: Klikk på Hjelp-menyen og deretter på Kontakt kundeservice.
  • Mobilapp: Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS), gå til Innstillinger og verktøy, trykk på Kundeservice, og velg Kontakt kundeservice.

Når skjemaet er åpnet, følger du denne fremgangsmåten:

1. Velg kategori og underkategori for problemet du trenger hjelp med.
  2. Skriv et emne og oppgi alle relevante opplysninger.
  3. Klikk på Send.

Betalingsteamet prøver å ta kontakt med deg innen tre timer.

Spørsmål besvares i rekkefølgen de mottas i. Vi ber om tålmodighet og forståelse for at det å sende flere forespørsler angående samme sak kan gjøre at svaret kommer senere.