Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Bytte passord

Slik bytter du passord:

Nettsted

  1. Logg på nettstedet vårt.
  2. Klikk på Konto.
  3. Velg Stars-kontodetaljer.
  4. Velg Passord.
  5. Skriv det nåværende passordet.
  6. Skriv det nye passordet, og bekreft.
  7. Klikk på Bruk.

Programvare på datamaskin

  1. Logg på programvaren vår.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Under Kontodetaljer klikker du på Passord.
  4. Skriv inn ditt nåværende passord.
  5. Skriv det nye passordet, og bekreft.
  6. Klikk på Bruk.

Mobilapp

I mobilappen kan du ikke bytte passord. Du kan likevel tilbakestille passordet til et nytt på denne måten:

Android: Åpne appen og trykk på Glemt passord og følg trinnene for å tilbakestille passordet.

iOS: Åpne appen og trykk på Logg på og deretter på Glemt passord. Følg deretter trinnene for å tilbakestille passordet.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler