Bli tilsendt glemt passord

Slik tilbakestiller du passordet ditt:

Nettsted:

Detaljer

I innloggingsdelen på nettstedet vårt velger du Glemt passord.

Programvare på datamaskin:

Detaljer

Åpne programvaren og klikke på Logg inn og deretter Glemt passord.

Mobilapp:

Detaljer

Åpne appen og klikk på Glemt passord (i iOS må du først klikke på Logg på).

Deretter skriver du inn e-postadressen eller Stars-ID-en din og klikker på Send. Vi sender deg en e-post med instruksjoner videre.

Hvis du ikke mottar e-posten fra oss i løpet av noen minutter, eller hvis du har andre spørsmål, kan du velge Glemt passord igjen og deretter Kontakt oss for å åpne Kontakt kundeservice-skjemaet.

Når du har åpnet skjemaet, følger du disse trinnene:

1. Skriv inn e-postadressen din.
  2. Velg språk.
  3. Fyll ut emnelinjen og oppgi minst tre av opplysningene vi ber om.
  4. Når du er ferdig, klikker du på Send.