Kunngjøring: Forsinkede svar / problemer med side (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Ekte penger-skjema

Som del av lisenskravene og de juridiske kravene vi er underlagt, må alle kunder validere kontoen sin og få bekreftet identitetsdokumentene sine. Som del av den prosessen må du oppgi personopplysningene dine i Ekte penger-skjemaet.

Du kan enkelt legge til disse opplysningene ved å:

  • gå til kassen;
  • velge Uttak.

Da åpnes Ekte penger-skjemaet. Fyll ut de nødvendige opplysningene og send inn for å bekrefte kontoen din.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler