Overføring av ekte penger – instruksjoner

For å gjøre et overføring med ekte penger logger du på Stars-kontoen din og følger denne fremgangsmåten:

Datamaskiner

1. Gå til kassen, og velg MerOverfør til spiller.
  2. Skriv inn beløpet du vil overføre.
  3. Skriv mottakerens Stars-ID og instruksjoner til kundeservice, om nødvendig.
  4. Klikk på Fortsett og på neste skjerm Send forespørsel om overføring.

Mobilenheter:

1. Meny (Android) eller Mer (iOS)
  2. Kasse
  3. Overfør til spiller

Mobilprogramvare – verktøy for overføring fra spiller til spiller

Vi ser deretter gjennom overføringen og behandler den så fort vi kan.

Avhengig av ulike faktorer kan vi kreve ID-dokumenter fra deg og/eller mottakeren for å overholde reguleringskrav og for å beskytte enheten som foretar overføringen.