Stars-PIN – sikkerhet ved fremhenting

Du kan kun få tilgang til Stars-PIN-koden din ved å oppgi Stars-ID og passord. Vi mener at dette er sikkert nok siden Stars-PIN-kodens primære mål er å hindre andre i gjette hva passordet ditt er. Det kan hende vi oppgraderer denne delen av tjenesten i fremtiden.

Hvis du vil ha en sikrere autentiseringsprosess, foreslår vi at du bruker RSA-sikkerhetsbrikken, som du finner i belønningsbutikken.