Instant eChecks: oppdatering av bankkontoopplysninger

Når du skal oppdatere de registrerte bankkontoopplysningene dine for å bruke Instant eChecks, må du kontakte sikkerhetsavdelingen vår via Kontakt kundeservice-skjemaet.

Slik finner du en kobling til skjemaet:

• Nettsted: Klikk på Hjelp og kundeservice. Under Kontakt kundeservice velger du Kontakt oss.
  • På datamaskin: Klikk på Hjelp-menyen og deretter på Kontakt kundeservice.
  • Mobilapp: Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS), gå til Innstillinger og verktøy, trykk på Kundeservice, og velg Kontakt kundeservice.

Når skjemaet er åpnet, følger du denne fremgangsmåten:

1. Velg kategorien Uttak.
  2. Velg underkategorien Endre kort eller betalingsmetode.
  3. Skriv Remove eCheck account information i emnefeltet.
  4. Skriv forespørselen din i meldingsfeltet og klikk på Send.