Reinstaller programvaren vår på Windows

Du bør ikke miste noen av innstillingene dine dersom du installerer på nytt i den samme mappen.

Vi anbefaler imidlertid at du kopierer user.ini (preferansene dine) og notes.user.xml (der «bruker» er Stars-ID-en din) fra innstillingsmappen når du avinstallerer programvaren.

For å gjøre dette:

1. Åpne programvaren vår (hvis det er mulig).
  2. Klikk på Hjelp (klikk på Mer først hvis du ikke ser knappen).
  3. Klikk på Åpne mappen med mine innstillinger.
  4. Deretter finner du de to filene og kopierer dem til et trygt sted.

Hvis du ikke klare å åpne programvaren, må du gå til innstillingsmappen manuelt for å finne filene.

For Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10

Detaljer
  1. Trykk på Windows-tasten + R (samtidig).
  2. Skriv inn følgende eller kopier/lim inn området som oppgis hvorpå du klikker Enter:

%USERPROFILE%\AppData\Local

3. Finn og åpne mappen som tilhører programvaren vår.
  4. Finn user.ini eller user samt notes.user.xml.
  5. Kopier filene til en trygg midlertidig plassering (skrivebordet er et godt valg).

For Windows XP

Detaljer
  1. Dobbeltklikk på Min datamaskin på skrivebordet ditt eller i Start-menyen.
  2. Dobbeltklikk på C: for å se harddisken din.
  3. Dobbeltklikk på Programfiler.
  4. Bla ned og dobbeltklikk på mappen til programvaren vår.
  5. Finn user.ini eller user samt notes.user.xml.
  6. Kopier filene til en trygg midlertidig plassering (skrivebordet er et godt valg).

Når du har laget kopier av filene, kan du avinstallere programvaren vår:

I Windows 10

Detaljer
  1. Gå til Start.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Velg System.
  4. Velg Apper og funksjoner.
  5. Bruk søkefeltet til å finne programvaren vår, eller bla deg gjennom listen. Velg deretter programmet og klikk på Avinstaller.

I Windows 8

Detaljer
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Klikk på Kontrollpanel.
  3. Velg Programmer og funksjoner.
  4. Avinstaller alle programvareelementene våre.

I Windows Vista og Windows 7

Detaljer
  1. Gå til Kontrollpanel.
  2. Klikk på Programmer.
  3. Velg Avinstaller et program.
  4. Avinstaller alle programvareelementene våre.

I Windows XP

Detaljer
  1. Gå til Kontrollpanel.
  2. Klikk på Legg til eller fjern programmer.
  3. Avinstaller alle programvareelementene våre.

Når programmet er avinstallert, starter du datamaskinen på nytt. Når datamaskinen er startet på nytt, kan du laste ned og installere programvaren fra nettstedet vårt på nytt.

Husk til slutt å gjenopprette de to lagrede filene når programvaren er reinstallert. For å gjøre dette:

1. Gå til Hjelp-menyen.
  2. Åpne mappen med mine innstillinger.
  3. Klikk på Åpne mappen med mine innstillinger-knappen.
  4. Lukk programvaren vår.
  5. Kopier filene til mappen igjen (hvis du blir spurt om du vil overskrive filer, godtar du).