Minimum og maksimum ved overføring av ekte penger

Det minste beløpet du kan overføre, er $ 0,01, og det maksimale beløpet bestemmes av kontoens overføringsgrenser, som avhenger av kontostatusen din og historikken din hos oss.

Når det gjelder store overføringer, kan vi foreta kontroller enten via telefon eller e-post, og vi kan også be deg om å sende spesifisert dokumentasjon som beviser identiteten din og at du eier kontoen.