Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Begrenset tilgang-funksjon

Hvis du mister eller skader RSA Security-polletten din, og engangspassordet ditt er utilgjengelig, tilbyr vi en ekstra backupfunksjon kalt Begrenset tilgang, som lar deg spille i turneringer som du allerede er registrert i.

Du får tilgang til denne funksjonen på følgende måte:

  1. Åpne programvaren vår og klikk på Logg inn
  2. Skriv inn Stars-ID og passord som normalt
  3. Klikk på Jeg har mistet polletten min …
  4. Klikk på Begrenset tilgang

Du vil da bli logget inn på klienten, men du vil bare kunne spille i turneringer som du allerede er registrert i.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler