Innloggingsbekreftelse via SMS – aktivere og fjerne

Innloggingsbekreftelse via SMS er designet for å ytterligere styrke sikkerheten til kontoen din når du logger inn. Gjennom å aktivere denne funksjonen får du i tillegg beskjed via SMS med en gang våre sikkerhetssystemer oppdager uvanlig aktivitet.

For å aktivere innloggingsbekreftelse via SMS må du først registrere og bekrefte mobilnummeret ditt i programvaren på datamaskin.

Hvis du ikke har registrert mobilnummeret ditt, følger du instruksjonene nedenfor:

1. Logg inn via programvaren på datamaskin
  2. Klikk på Innstillinger Kontodetaljer.
  3. Klikk på SMS-sikkerhetsalternativer ... og velg Angi mobilnummer ....
  4. Velg landet der mobilnummeret ditt hører hjemme, og skriv telefonnummeret i riktig felt. Ikke ta med nuller i starten av nummeret..
  5. Klikk på Lagre.
  6. Vent til du mottar SMS-bekreftelseskoden på mobilen din, og skriv den inn i dialogboksen for SMS-bekreftelseskode.
  7. Hvis du lukker dialogboksen ved en feil, kan du gå åpne den igjen ved å klikke på Innstillinger  Kontodetaljer og deretter på SMS-sikkerhetsalternativer ....
  8. Klikk på bekreft mobilnummer ....

Når du har bekreftet mobilnummeret ditt, må du aktivere funksjonen på følgende måte:

1. Logg inn på programvaren.
  2. Klikk på Innstillinger Kontodetaljer.
  3. Klikk på SMS-sikkerhetsalternativer ....
  4. Kryss av i boksen Aktiver innloggingsbekreftelse via SMS.
  5. Følg instruksjonene for å fullføre oppsettet.

Du kan deaktivere funksjonen på følgende måte:

1. Logg inn på programvaren.
  2. Klikk på Innstillinger Kontodetaljer.
  3. Klikk på SMS-sikkerhetsalternativer ....
  4. Fjern krysset i boksen Aktiver innloggingsbekreftelse via SMS.