Motta og bruke Star-koder

Du kan skaffe deg Star-koder på to måter:

1. Offentlige kampanjer: Disse er åpne for alle, og når de tilbys, finer du Star-koden i delen Spesialtilbud på nettstedet vårt.
  2. Eksklusive kampanjer: Disse er åpne for spillere som er valgt av markedsavdelingen vår i henhold til bestemte kampanjestrategier.

Om du kvalifiserer for et eksklusivt Star-kode-tilbud, vil vi kontakte deg via e-post, SMS eller en pop-up-beskjed.

For å aktivere en Star-kode når du har mottatt den, må du logge på Stars-kontoen din og følge disse instruksjonene:

• PC: Gå til Verktøy > Star-kode.
  • Android: Åpne appmenyen og velg Innstillinger og verktøy > Konto > Skriv inn Star-kode.
  • iOS: Hvis du kun har tilgang til iOS-enheter, må du kontakte kundeservice så de kan sende deg koblingen du trenger for å bruke Star-koden.

Hvis det oppstår problemer, får du tak i oss gjennom Kontakt oss-skjemaet, som du finner på høyre siden av skjermen (på datamaskin) eller ved å rulle ned (på mobil).

Når du har skrevet inn Star-koden, bør den bli godkjent i løpet av få minutter.