Generell informasjon om Star-koder

Du kan bruke Star-koder for å benytte deg av bestemte kampanjetilbud. Ved å skrive inn en av disse kodene i programvaren vår kan du melde deg på kampanjer, motta bonuser, turneringsbilletter og spesialbelønninger og mye mer.

Star-koder er ikke det samme som bonuskoder, og i de fleste tilfeller kan Star-koder brukes uten krav til innskudd.

Når det gjelder Star-koder, bør du være oppmerksom på det følgende:

1. Enkelte Star-koder tilbys bare visse spillere og er ikke en del av offentlige kampanjer, mens andre er åpne for alle (dette avgjøres av markedsavdelingen vår).
  2. Star-koder har ulike utløpsdatoer, avhengig av hver enkelt kampanje.
  3. Avhengig av vilkårene for kampanjen kan Star-koder brukes bare én gang eller mer enn én gang.
  4. Hvis du har skrevet inn en Star-kode og ikke mottar en popup-melding, må du være tålmodig og ikke skrive inn koden på nytt. Når det foregår spesielt mye i systemet, kan det ta lengre tid å behandle Star-koden.

For å bruke en Star-kode logger du på Stars-kontoen din og følger disse instruksjonene:

PC:

1. Verktøy
  2. Star-kode

Nettapp:

1. Konto
  2. Innstillinger
  3. Star-kode

iOS:

Kontakt kundestøtte for å få hjelp – de må sende deg en kobling.

Android:

1. Meny
  2. Innstillinger og verktøy
  3. Konto
  4. Skriv inn Star-kode