Oppdatere fødselsdato

Du kan kun angi fødselsdatoen din på Stars-kontoen hvis du ikke har registrert fødselsdatoen tidligere.

Hvis dette gjelder i ditt tilfelle, kan du logge på kontoen din og fra hovedlobby-skjermen velge:

InnstillingerKontodetaljerFødselsdato

Skriv fødselsdatoen din og klikk på Bruk.

Husk at dette kun kan gjøres i datamaskinutgaven av programvaren vår.

For å oppdatere en fødselsdato som allerede er registrert på kontoen din, ber vi deg om å laste opp en kopi av offentlig utstedt ID ved å følge instruksjonene under:

1. Åpne Kontakt oss-skjemaet, som du finner enten på høyre side av skjermen (hvis du bruker datamaskin) eller ved å rulle ned (hvis du bruker mobil).
  2. Når skjemaet er åpnet, skriver du inn e-postadressen din og språk og velger kategorien Kontosikkerhet og bekreftelse og underkategorien Last opp dokumenter.
  3. Velg LEGG VED ET DOKUMENT for å bla gjennom filene på datamaskinene din og legge dem ved.
  4. Sjekk at du har skrevet Change of DOB i emnefeltet, og skriv årsaken til endringen i meldingsfeltet.