Det er ikke mulig å bytte Stars-ID

Vi tillater ikke endringer i Stars-ID-er.

Vi mener at det å kjenne motstanderen er en viktig del av poker: Jo mer du spiller mot noen, desto bedre kjent blir du med vedkommendes spillestil, og du lærer hvordan du skal reagere på valgene spilleren tar.

Hvis noen bytter Stars-ID, tror de andre spillerne at en ny spiller har kommet til, mens spilleren med nytt navn fortsatt kjenner til resten av spillerne – og dermed får vedkommende en fordel over dem ved bordene.

Disse retningslinjene beskytter alle, deg selv inkludert. Det ville ikke vært rettferdig hvis en av motstanderne dine, som kjenner spillestilen din godt, bytter Stars-ID og skjuler seg bak en ny identitet mens de bruker kunnskapene om deg til å vinne over deg.