Stars-PIN – instruksjoner for aktivering

Send først en forespørsel om Stars-PIN-koden din ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

PC/Mac

1. Logg inn på Stars-kontoen din.
  2. Klikk på InnstillingerKonto DetaljerStars-PIN.
  3. Klikk på Send forespørsel om Stars-PIN og Bekreft.

Mobil

1. Logg inn på mobilen din.
  2. Gå til Meny (Android) eller Mer (iOS).
  3. Velg Innstillinger og verktøySikkerhetsinnstillinger for innloggingStars-PIN.
  4. Velg Send forespørsel om Stars-PIN og Bekreft.

Vi sender en e-post med Stars-PIN-koden til den registrerte e-postadressen din. Når du har mottatt PIN-koden, må du aktivere den.

Du kan gjøre dette fra samme meny ved å velge Aktiver Stars-PIN og følge instruksjonene. Når PIN-koden er aktivert, mottar du en bekreftelse.