Stars PIN-kode ‒ Glemt PIN-koden

Hvis du glemmer Stars PIN-koden din, kan du finne den ved å benytt deg av gjenopprettingstjenesten vår for Stars PIN-koden. En e-post vil da bli sendt til den registrerte e-postadressen din.

Gjenopprettingstjeneste for Stars PIN

For å få Stars PIN-koden din sendt til e-postadressen din følger du disse instruksjonene:

1. Start programvaren vår på datamaskinen din.
  2. Skriv inn Stars-ID-en og passordet.
  3. Klikk på Logg inn.
  4. Klikk på gjenoppretting for PIN-kode.

Din Stars PIN-kode vil bli sendt til e-postadressen som er knyttet til Stars-kontoen din.

OBS! Hvis du har bekreftet mobilnummeret ditt på kontoen, vil Stars PIN-koden sendes via SMS.

Hvis du ikke kan tilbakestille PIN-koden din, må vi stille deg et par spørsmål som bare eieren av kontoen vet svaret på. Du kan svare oss via Kontakt kundeservice-skjemaet eller ved å sende en e-post fra den registrerte e-postadressen din. Du finner en kobling til skjemaet i Hjelp-menyen i PC-programvaren , under Kontakt ossnettstedet eller i mobilappen – gå til Innstillinger og verktøy og deretter Kundeservice. Skriv svarene på følgende spørsmål i skjemaet:

• Hva er din registrerte fødselsdato?
  • Hva er ditt registrerte telefonnummer?
  • Vennligst oppgi en tidligere innskudd-/uttaksmåte som du har brukt på Stars-kontoen din.
  • Vennligst oppgi Stars-ID-en til en spiller som du har overført midler til eller som har overført midler til deg.
  • Andre opplysninger som kan hjelpe oss med å verifisere eierskap (f. eks. tidligere registrerte e-postadresse, omtrentlig nåværende saldo, siste pålogging, et bilde på Stars-kontoen).

Hvis du ikke husker svaret på alle spørsmålene ovenfor, kan du sende oss en et tydelig, digitalt bilde av offentlig godkjent legitimasjon med bilde (pass, førerkort eller nasjonalt ID-kort) der opplysningene er synlige.