Frakobling mens du spiller via mobilappen

Vi anbefaler deg å prøve følgende:

1. Lukk appen ved å logge ut og deretter åpne den på nytt og logge inn igjen
  2. Start enheten på nytt, og hvis du bruker Wi-Fi, må du restarte alt av nettverksutstyr (hvis du har tilgang til det)

Hvis problemet vedvarer, vennligst send oss følgende informasjon:

• Enhetens produsent og modell (f.eks. Samsung Galaxy S9, Apple iPhone X osv.)
  • Programvareversjon (f.eks. iOS 12.0.1, Android 9.0)
  • Type forbindelse: Wi-Fi og/eller mobil og hvilket selskap som tilbyr tjenesten(e)

Til slutt, vennligst send oss loggfilene fra mobilappen. For å gjøre dette:

1. Start appen på mobilenheten din og logg på.
  2. Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS).
  3. Velg Innstillinger og verktøy
  4. Velg Kundeservice
  5. Velg Send loggfiler til kundeservice

Dette vil automatisk sende filene til oss.

Det er viktig at du sender oss filene så fort som mulig, siden de bare lagres på enheten din i én dag.