Sende en kopi av ID-kort eller bankutskrift via mobilappen vår

Du kan sende oss en kopi av ID-kort eller bankutskrift via mobilappen ved å følge instruksjonene under:

1. Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS)
  2. Velg Innstillinger og verktøy
  3. Velg Kundeservice
  4. Trykk på Send inn dokumenter
  5. Skriv telefonnummeret ditt
  6. Du kan bli bedt om å bekrefte at du tillater at appen får tilgang til kameraet på enheten din. Godta for å fortsette
  7. Du kan velge mellom ID-kort og bankutskrift
  8. Når du har valgt et av alternativene, tar du bilde av originaldokumentet med enheten og bekrefter at opplysningene er leselige
  9. Når du har tatt bilde av begge dokumentene, velger du Fortsett for å sende dokumentene til oss

Når bildene er lastet opp, vises en bekreftelse på at de er sendt.