Reinstallasjon av iOS-appen (slette all data inkludert cache)

Tekniske problemer med vår app som reinstallasjon ikke løser?

Slette cache på appen kan hjelpe.

I denne prosessen slettes appen og alle tilhørende data, f.eks. appens mellomlager, påloggingsinformasjon, preferanser og lokalt medieinnhold (alt etter hva som måtte være aktuelt).

Følg denne fremgangsmåten fra enhetens startskjerm:

1. Innstillinger
  2. Generelt
  3. Lagring på iPhone/iPad
  4. Velg appen vår
  5. Slett appen
  6. Start enheten på nytt

Appen er nå fjernet fra enheten din. Gå til App Store, last ned og installer på nytt.