Rapportere programvareproblemer, programfeil eller feilmeldinger

Hvis du har problemer med programvaren vår og ikke finner en løsning i Hjelp og kundeservice-delen av nettstedet vårt, anbefaler vi deg å sende følgende informasjon til kundeservice så vi kan hjelpe deg med å komme i gang med spillet igjen så fort som mulig:

• Send et skjermbilde av feilen eller problemet
  • Legg ved en kopi av programvarens loggfiler i rapporten
  • Gi en beskrivelse av problemet

Under kan du se hvordan du tar skjermbilder og finner loggfilene:

Ta skjermbilde

Åpne skjermen der problemet oppstår (f.eks. feilmelding, programfeil osv.), og følg fremgangsmåten under avhengig av enheten/operativsystemet du bruker:

Windows
  1. Trykk på og hold nede Alt-tasten og trykk på print screen-tasten (når du gjør dette, virker det som om ingenting skjer)
  2. Trykk på og hold nede Windows-tasten (ved siden av Ctrl-tasten, den med Windows-logoen på) og trykk på R-tasten. Et vindu med et felt vises
  3. Skriv mspaint i feltet og trykk på Enter. Nå åpnes Paint-programmet
  4. På den blanke skjermen som åpnes i Paint, høyreklikker du og velger lim inn-alternativet. Nå ser du skjermbildet du tok
  5. Velg Fil og deretter Lagre som, og lagre filen et praktisk sted på datamaskinen

Hvis instruksjonene over ikke fungerer, kan du ta en titt på en illustrert veiledning på nettstedet Take-A-Screenshot (kun på engelsk).

Mac

Trykk på Command + Shift + 3 (samtidig). Da lagres bildet på skrivebordet

Hvis instruksjonene ikke fungerer, kan du ta en titt på en illustrert veiledning på Apple-nettstedet.

iOS
  1. Trykk på og hold nede strøm/lås-knappen (på siden av enheten)
  2. Trykk på Hjem-knappen og slipp opp strøm/lås-knappen (skjermen skal blinke i et øyeblikk og det skal komme en kameralyd for å indikere at skjermbildet er tatt)

Skjermbilder du tar på denne måte, lagres automatisk i albumet Skjermbilder i Bilder-appen.

Hvis du har problemer med å ta skjermbilder, finner du mer informasjon på Apple-nettstedet.

Android

Instruksjonene varierer avhengig av enhet og versjon av operativsystemet. De vanligste metodene er:

• Trykk på og hold nede volum ned-knappen og strøm-knappen samtidig i 1–2 sekunder

Eller

• Trykk på og hold nede hjem-knappen og strøm-knappen samtidig i 1–2 sekunder

Det skal vises en animasjon som indikerer at skjermbildet er tatt. Skjermbilder du tar på denne måte, lagres automatisk i albumet Skjermbilder i standardappen for galleri/bilder. Hvis dette ikke fungerer, kan du se bruksanvisningen til enheten din for informasjon om hvordan du tar skjermbilder. Det kan også hende du finner instruksjoner for produsenten av din enhet på nettstedet Greenbot (kun på engelsk).

Finne loggfiler

Loggfiler inneholder informasjon fra programvaren vår, og de kan noen ganger vise hva som forårsaker feil, slik at vi kan utbedre feilen eller gi tips til feilsøking. Det er viktig at du sender oss filene så fort som mulig siden de bare lagres på enheten din i én dag. Instruksjonene kan variere avhengig av operativsystem og hvorvidt du kan åpne / logge på programvaren vår eller ikke:

Loggfiler (mulig å åpne programvaren vår)

Windows og Mac
  1. Last inn programvaren vår. (Obs! Det er ikke nødvendig å logge på for å utføre denne handlingen, men det anbefales å logge på først hvis det er mulig).
  2. Trykk på Hjelp i lobbyen (klikk først på Mer hvis du ikke ser knappen).
  3. Velg Loggfiler (ta med Stars-ID og informasjon om hvorfor du sender loggfilene).
  4. Klikk på Send loggfiler. Da sendes automatisk loggfilene og forklaringen din til oss.

Alternativt kan du lagre loggfilene som en ZIP-fil ved å klikke på ZIP og LAGRE-knappen, så lagres loggfilene automatisk som en .zip-fil på harddisken din. For å gjøre dette følger du disse instruksjonene:

1. Åpne lobbyen
  2. Gå til Hjelp
  3. Gå til Loggfiler
  4. Velg ZIP og LAGRE
  5. Lagre filen på et praktisk sted

Du kan sende de zippede loggfilene til oss via skjemaet for å kontakte kundeservice.

iOS og Android

Først må du laste inn appen vår på mobilen din og logge på. Deretter trykker du på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS) og følger disse trinnene:

1. Innstillinger og verktøy
  2. Kundeservice
  3. Send loggfiler til kundeservice

Da sendes automatisk filene til oss.

Loggfiler (ikke mulig å åpne programvaren vår)

Hvis du ikke klarer å åpne programvaren vår, kan du likevel finne loggfilene manuelt og sende dem til oss ved å følge fremgangsmåten for operativsystemet ditt:

Windows

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10:

1. Trykk på Windows-tasten + R (samtidig)
  2. Skriv eller kopier og lim inn det følgende i området som oppgis, og klikk på Enter:
    %USERPROFILE%\AppData\Local
  3. Finn og åpne mappen som tilhører programvaren vår
  4. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1
  5. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang

Windows XP

1. Dobbeltklikk på Min datamaskin på skrivebordet ditt eller i Start-menyen
  2. Dobbeltklikk på C: for å se harddisken
  3. Velg Programfiler
  4. Rull ned og dobbeltklikk på mappen til programvaren vår
  5. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1
  6. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang
Mac
  1. Åpne Finder. I Meny-linjen øverst på skjermen klikker du på og deretter Gå til mappe
  2. Skriv eller kopier og lim inn det følgende i området som oppgis, og klikk på Enter:
    ~/Library/Logs
  3. Finn og åpne mappen som tilhører programvaren vår
  4. Finn alle filer som slutter med .log.0 eller .log.1
  5. Dra disse filene til skrivebordet for enkel tilgang
iOS

Det er ikke mulig å sende loggfiler uten å åpne appen og logge på iOS-enheter. Du kan imidlertid sende et skjermbilde (hvis dette er aktuelt) og så mye informasjon som mulig om problemet.

Android

Det er ikke mulig å sende loggfilene gjennom mobilappen, men du kan finne dem manuelt.

For å gjøre dette må du søke etter filen med et filhåndteringsprogram fra en tredjepart. Hvis du ikke allerede har et installert på enheten din, kan du finne ASTRO File Manager i Google Play og installere dette. Når ASTRO File Manager er installert, åpner du denne appen og følger denne fremgangsmåten:

1. Under Filtyper trykker du på en av de følgende filtypene: Bilder, Musikk, Videoer, Dokumenter eller Nedlastinger (Apper skal ikke velges)
  2. Trykk på søkeikonet (forstørrelsesglass) øverst på siden
  3. I søkefeltet skriver du PokerStars eller FullTilt, avhengig av hvilken programvare du har installert, og så trykker du på forstørrelsesglasset igjen
  4. Du kan se resultatene i en liste ved å trykke på symbolet under de tre prikkene øverst til høyre
  5. Trykk på den følgende mappen (hvis du bruker Full Tilt, så erstatt «pokerstars» med «fulltilt»):
    com.pyrsoftware.pokerstars.com
    eller
    com.pokerstars.com
  6. Trykk på mappen filer
  7. Trykk på og hold nede log.txt.0-filen inntil den markeres som valgt
  8. Hvis det finnes en fil ved navn log.txt.1, trykk på den så den også velges
  9. Trykk på Mer øverst til høyre (3 prikker) og på Komprimer
  10. Ny komprimert fil gir du zip-filen et navn og trykker på Opprett

Filen lagres som en zip-fil i den mappen og kan sendes til oss via Kontakt kundeservice-skjemaet

Sende disse opplysningene til oss

Loggfilene sendes automatisk til oss hvis du kan åpne programvaren, men de andre opplysningene kan du sende via Kontakt kundeservice-skjemaet:

Nettsted
  1. Hjelp og kundeservice
  2. Kontakt oss
PC/Mac
  1. Hjelp
  2. Kontakt kundeservice
Mobil

Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS), og følg denne fremgangsmåten:

1. Innstillinger og verktøy
  2. Kundeservice
  3. Kontakt kundeservice

Merknad: Vi tilbyr linker til tredjeparters nettsteder og produkter for å hjelpe spillerne våre, men The Stars Group støtter ikke innholdet i slike produkter og nettsteder og påtar seg heller ikke ansvar for bruken av dem siden de ikke er en del av The Stars Group. Vær oppmerksom på at du bruker slik informasjon og slike produkter på egen risiko og eget ansvar.