Winsock-porter som brukes av programvaren vår

• Programvaren vår bruker et av tre portnumre som standard: TCP-port 26002, 22 og 443.
  • I tillegg brukes HTTP-port 80 ved oppdateringer.
  • Programvaren velger port for deg automatisk.
  • Vennligst forsikre deg om at din programvare og utstyret du har installert, har disse portene åpne for trafikk begge veier.

Hvis du har tilkoblingsproblemer, bør du sjekke om disse portene blir blokkert av brannmuren eller nettverksutstyr (dvs. modem, ruter, tilgangspunkt osv.).