Installasjonsproblem: «Chrome_elf.dll» mangler

Hvis du får en feilmelding der det står at chrome_elf.dll mangler når du installerer programvaren vår, anbefaler vi at du prøver det følgende for å løse problemet:

• Hvis programvaren vår ikke kjøres og du installerer fra nettleseren, kan du prøve å åpne mappen du lagret installasjonsfilen i, og deretter høyreklikke på filen og velge Kjør som administrator.
  • Hvis du fortsatt ikke klarer å installere programvaren vår, kan du bruke å bruke en annen nettleser (Firefox, Internet Explorer osv.) når du laster ned installasjonsprogrammet.
  • Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å midlertidig fjerne antivirus/brannmur og deretter laste ned og kjøre installasjonsprogrammet igjen.

Til slutt: For å løse problemet i Chrome-nettleseren kan du følge instruksjonene på nettstedet fixyourbrowser.com.

Merknad: Vi tilbyr linker til tredjeparters nettsteder og produkter for å hjelpe spillerne våre, men The Stars Group støtter ikke innholdet i slike produkter og nettsteder og påtar seg heller ikke ansvar for bruken av dem siden de ikke er en del av The Stars Group. Vær oppmerksom på at du bruker slik informasjon og slike produkter på egen risiko og eget ansvar.