Innskudd og uttak deaktivert

Dette er en testartikkel, ikke for faktisk bruk!

Test - Jeg har forsøkt å gjøre et innskudd på kontoen min, og jeg får en feilmelding som sier at Innskudd og Uttak er deaktivert på kontoen min. Hvorfor er det sånn?

Hvis du får en lignende feilmelding, vil kontoen din må passere en ekstra sikkerhet vurdering.

For å hjelpe oss med denne gjennomgangen, ber vi deg å først sjekke innboksen til den registrerte e-postkonto og gi oss forklaringer og / eller dokumentasjon forespurt i e-posten. Dersom du trenger å dokumentere, kan du gjøre det ved å følge instruksjonene nedenfor:

Logg inn på kontoen din via programvaren.
    Naviger til "Hjelp"
                                    >
                                 "Kontakt Support"
                                    >
                                 "Åpne Contact Support Form".
    Bla til filer på datamaskinen din og laste dem opp direkte til oss.

Hvis du ikke er i stand til å logge på kontoen din kan du skanne eller lage et digitalt bilde av din ID (foran og bak) og send det til Security, eller faks til:

Att: Sikkerhet
Fax: 1-800-631-9050 (Toll gratis for USA og Canada)
Fax: 00 800-7653-7782 (Gratis for Storbritannia, Frankrike og Italia)
Fax: 00 44-1624-630899 (Alle andre land)

*** Husk å inkludere brukernavnet ditt på alle sidene hvis du sender en faks for å tillate oss å raskt finne kontoen din.