Kunngjøring: Et høyt antall forespørsler (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Hva er grensen ved overføringer?

Begrensede “Overføringer” er implementert som en ekstra sikkerhetsfunksjon på kontoen din.

Begrensede “Overføringer” gir deg muligheten til å kontrollere mengden av midler som bli sendt til kontoen din ved hjelp av overføringsfunksjonen vår.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler