Valider mitt kreditt-/bankkort

For å bekrefte kreditt-/debetkortet du må du sende oss en tydelig kop av de følgende dokumentene:

• Et gyldig statlig utstedt ID-kort eller pass (forside og bakside)
  • En nylig husholdningsregning (telefon, strøm, vann osv.) som viser navn, adresse og datoen den ble utstedt (husholdningsregningen kan ikke være eldre enn tre måneder)*
  • En nyere bankutskrift (ikke eldre enn tre måneder) for kort, der kortholderens navn, kreditt-/debetkortnummer (der kun de første seks og siste fire sifrene er synlige), adresse og dato for utstedelse vises.
  • Forsiden av kreditt-/debetkortet ditt

*Hvis du ikke har en husholdningsregning, kan du sende en kontoutskrift som viser navnet og adressen din.

Overholdelse av betalingskortindustriens standarder Som en del av våre vedvarende bestrebelser på å beskytte våre kunders informasjon og overholde betalingskortindustriens datasikkerhet (Payment Card Industry Data Security Standard) ber vi deg vennligst om å besørge at bare de seks første og de fire siste tallene på kortnummeret ditt er synlig. Alle andre tall må beskyttes (dekkes over) slik at de ikke er leselige. Ikke send en kopi av baksiden av kreditt-/debetkortet.

Du kan sende oss de nødvendige dokumentene ved å bruke skjemaet for å kontakte kundeservice.

Du finner en kobling til skjemaet på følgende måte:

• Nettsted: Klikk på Hjelp og kundeservice. Under Kontakt kundeservice velger du Kontakt oss.
  • På datamaskin: Klikk på Hjelp-menyen og deretter på Kontakt kundeservice.
  • Mobilapp: Trykk på Meny-knappen (Android) eller Mer-knappen (iOS), gå til Innstillinger og verktøy, trykk på Kundeservice, og velg Kontakt kundeservice.

Når skjemaet er åpnet, velger du:

• Kategori: Kontosikkerhet og verifisering
  • Underkategori: Last opp dokumenter