E-postbekreftelse – instruksjoner

For å bekrefte e-postadressen du registrerte på Stars-kontoen din, så mottar du en e-post med koden. Hvis du ikke mottok den, bør du sjekke at e-posttilbyderen din ikke kategoriserer e-poster fra oss som søppelpost eller spam.

Når du har mottatt bekreftelseskoden, følg disse trinnene, de avhenger av hvilken versjon av klienten du bruker:

Programvare på datamaskin
  1. Velg Innstillinger.
  2. Gå til Kontodetaljer.
  3. Velg E-post.
  4. Klikk på Bekreft e-postadresse.
  5. Skriv inn bekreftelseskoden du mottok på e-post.
  6. Trykk på Bekreft.

Instruksjoner for å bekrefte e-post via datamaskin
Mobilapp
  1. Trykk på Meny (Android) eller Mer (iOS).
  2. Velg Innstillinger og verktøy.
  3. Velg Konto og deretter Bekreft e-postadresse.
  4. Når du får bekreftelsen via e-post, tast inn bekreftelseskoden.
  5. Trykk på Bekreft.

Instruksjoner for å bekrefte e-post via mobil

Når du har gjort dette, skal det dukke opp en melding som bekrefter at e-postadressen er bekreftet, og du kan spille hos oss.