Kunngjøring: Et høyt antall forespørsler (klikk/trykk her for mer informasjon)

Søkehjelp

Tast inn et søkeord eller en kort setning knyttet til spørsmålet ditt i feltet nedenfor, så vises de mest relevante artiklene.

Søk

Kort: Tilgang til midler som er tatt ut til Entropay-kontoen din

Når du har fullført et Entropay-uttak fra Stars-kontoen din, får du tilgang til midlene dine ved å logge på Entropay-kontoen din og overføre midlene til:

  • et kort knyttet til Entropay-kortet ditt;
  • en bankkonto som er en del av SWIFT-nettverket.

Tilbakemelding

Besvarte denne artikkelen spørsmålet ditt?

Relaterte hjelpeartikler